Nadat de 2020 editie helaas geannuleerd moest worden vanwege de pandemie is dit jaar het Allerzielenweekend wel door kunnen gaan. Op zaterdagavond 30 oktober vertrok de traditionele Allerzielenloop vanaf de Kapel in ’t Zand. De belangstelling was groot, ongeveer 80 deelnemers liepen de route naar het Oude Kerkhof. Aldaar aangekomen speelde een ensemble van de Fanfare OLV in ’t Zand vanuit de bisschoppenkapel sfeervolle muziek. De looproute over de begraafplaats was middels lampjes sfeervol gemarkeerd en vele monumenten waren aangelicht. Op diverse plekken werd door John Vaessen kort verteld over de geschiedenis van het monument of de personen die er begraven liggen. Gedurende de tocht wisselde het muziekensemble regelmatig van positie om op diverse plekken muziek ten gehore te brengen. De tocht werd rond 21:00 uur afgesloten.